Onze Diensten

Door kennisuitwisseling tussen bouw en sloop komt Sloopcheck tot unieke inzichten over circulariteit in uw project of organisatie

Vrijblijvend sparren

Helpt u op weg. We spreken graag met u af om te sparren over de circulaire doelen van uw organisatie. Samen brengen we focus aan in uw opgave en werken we uit welke stappen er gezet moet en worden om de gestelde doelen te bereiken.

Circulair ontwerpen

Meten is weten. Bij tenders en bouwteams checkt Sloopcheck wat de herbruikbaarheid en restwaarde van het ontwerp is en hoe het beter kan. Hiervoor werken we samen met circulaire slopers. Een aanvullende MPG-berekening is ook mogelijk.

Portfolio analyse

Inzicht in circulaire kansen. Voor Assetmanagers analyseert Sloopcheck welke producten jaarlijks vrijkomen uit het portfolio. Op basis van marktonderzoek en onze kennis van slopers vinden we de beste manieren om met de materiaalstromen om te gaan.

Circulaire sessie

Voor nieuwe inzichten. In een interactieve sessie zorgen we ervoor dat alle deelnemers een scherp beeld krijgen van de aspecten van circulariteit; daarna gaan we aan de slag! Tijdens een workshop ontdekken de deelnemers hoe zij hun voordeel kunnen halen uit circulariteit.

icon-4

Inventarisatie sloopproject

Volledig en volgens de voorschriften. Voor opdrachtgevers en slopers maakt Sloopcheck een inventarisatie van de materialen in een slooppand. De juiste informatie wordt opgehaald en er wordt meegezocht naar een geschikte bestemming.

icon-5

Tender assistentie

Vergroot uw kans op winst. Sloopcheck helpt slopers bij circulaire aanbestedingen om zoveel mogelijk punten te behalen. We zijn bekend met de Slim Slopen Tool, de Verificatieregeling Circulair Sloopproject en het schrijven van een plan van aanpak.

icon-6

Bijdragen aan onderzoek?

Laat zien hoe het moet. Sloopcheck schrijft over de inzichten en successen van circulaire slopers. Deze verschijnen in een blog over slooplessen zodat partijen in de bouw zien wat er allemaal mogelijk is met hergebruik en wat ze anders kunnen doen.